En af dine allerbedste veninders skal snart giftes og derfor skal der også planlægges polterabend for hende, en aften i selskab med hendes veninder, hvor man får lov til at hygge sig uden mændene i ens liv. En polterabend skal fejre den sidste aften inden man bliver gift, hvor det måske ikke er lige altid man kan droppe alt en fredag aften for at tage i byen med sine veninder. En polterabend skal derfor også helst være uforglemmelig – så hvorfor ikke kombinér polterabenden med en udlandsferie? Det vil uden tvivl love en rigtig fed oplevelse med brudens allermest tætte veninder og meget andet sjov.

Kombiner ferie med polterabend

Som sagt kan det være en rigtig positiv overraskelse for bruden at hendes veninder har planlagt en eksklusiv tur for kun hende og den lille gruppe, der er udvalgt som hendes brudepiger og andre kvinder fra brudens side. Når man først er blevet kan det være svært at få tid til at prioritere en ferie sammen med kun sine veninder uden sin ægtefælle, så at få veninderne med på en lækker ferie inden brylluppet går i gang er en rigtig god idé. Ved at brudepigerne planlægger polterabend kan også give bruden lidt velfortjent ferie fra den konstante bryllupsplanlægning. Hvis man gerne vil overraske den kommende brud med lidt ekstra i form af mandestrip kan man læse mere herom her: https://skystrip.dk/mandestrip/.

En hyggelig tur med veninderne

En udlandsrejse med veninderne skal nok love masser af sjove oplevelser i forvejen, men ved at kombinere polterabend med ferien, er der ikke noget med at hvile på laurbærrene, da man skal feste helt og aldeles igennem. Uanset om I allerede kender hinanden og klinger rigtig godt sammen eller hvis I kun lige har mødt hinanden gennem bruden, vil sådan en tur i hvert bringe jer meget tættere sammen og måske også danne grobunden for et livslangt venskab. Dette fællesskab vil sikkert vare lang tid efter I er kommet hjem og efter brylluppet og i hvert fald give jer en sjov fælles anekdote at snakke om og mindes om. Hvis I er mange i brudens slæng, er der i hvert fald heller ingen, der vil føle sig udenfor, da der er mange at snakke med.

En helt uforglemmelig ferie

Det kan måske være lidt besværligt at skulle arrangere en ferie for en så stor gruppe af mennesker, men man kan vist aldrig gå galt i byen, hvis man booker en ferie til et varmere land end Danmark. Her kan man ligge og nyde solens stråler på stranden eller ved poolen eller spise lækre måltider hver aften. Man skal selvfølgelig også vælge et sted, hvor nattelivet er livligt og spændende, ellers er der vel ikke så meget ved at rejse udenlands for at fejre polterabend. En polterabend behøver heller ikke kun at bestå af byture, især hvis man er på ferie samtidigt. Det kan sagtens være hyggelige aktiviteter, såsom at gå i spa sammen eller udforske de lokale shoppingmuligheder, så man kan få en fin souvenir til at huske sin rejse med sig hjem.