Mange danskere rejser hvert år til Australien for at holde ferie. Det er meget populært blandt danskere at tage på ferie i Australien, da folk elsker det. Der er mulighed for at komme væk fra den danske vinter og nyde varmen i Australien. Der er mange forskellige måder at holde ferie på i Australien, så det er også en meget alsidig feriedestination. Man kan opleve storbyer og flot natur på den samme rejse, hvilket man ikke kan gøre så mange andre steder i verden.

Storbyerne er uforglemmelige

Australien er et meget stort land. Derfor er der også store storbyer. Her er der mange forskellige ting at opleve. Noget af det mest populære at operahuset i Sydney, som faktisk er tegnet af en dansker. Der er også en masse andre seværdigheder, som man kan opleve i Australien.

Af de største byer på vestkysten, så snakker man om Perth. På østkysten er det som sagt Sydney, men også byger som Brisbane og Melbourne. Går man lidt længere ind i landet, så vil man også støde på storbyen Adelaide.

Der er meget flot natur i Australien

Naturen i Australien er absolut uforglemmelig. Den er helt speciel og man ikke opleve en lignende natur andre steder i verden. Den byder på hvide sandstrande, ørkner og en masse anden terræn. Der er også rigtig mange forskellige slags dyr, som man ikke kan opleve andre steder i verden.

Australien er også et af de steder, hvor de bedste muligheder for at surfe findes. Derfor kommer folk fra hele verden for at surfe i Australien. Det skyldes det gode vejr, samt de gode bølger, som gør det muligt. Man kan også kombinere surferferien med de andre muligheder der er i Australien.

Husk at have styr på indrejsereglerne

Der er en række forskellige indrejseregler, som man skal huske at have styr på, hvis man vil rejse ind i Australien. Det er vigtigt, at man har styr på sådanne ting inden man rejser, da man ellers kan komme i problemer på sin rejse. Man skal blandt andet have et visum for at være i Australien. Det kan man ordne på e-visa, sådan man er helt klar til sin rejse til Australien. Hvis ens visum udløber, imens man er i Australien, så skal man sørge for at få det opdateret, da det er ulovligt ikke at have et gyldigt visum i Australien.