Afventer.dk bringer informative blogindlæg om bl.a. rejser, kultur og fritid. Læs mere om siden her.

Hos Afventer.dk kan du læse artikler og blogindlæg om bl.a. ferie, fritid og kulturtilbud. Når familien skal på ferie, så skal der tages en beslutning om, hvor rejsen skal gå hen. Det er ikke i takt med tiden at tage flyveren over på den anden side af jorden for to ugers ferie i Thailand, for det er enormt belastende for det globale klima og fremskynder klimaforandringerne. Der er derimod mange forskellige måder, man kan holde ferie på, som er meget mere klimavenlige: man kan bl.a. tage på familiecamping i Råbjerg Mile, hvor man vil opleve en fantastisk dansk natur og masser af aktivitetsmuligheder. Der er mange ting, man kan lave på en ferie i DK: man kan vandre, bade, svømme, sejle kajak, klatre, lave sport, slappe af, læse og møde nye mennesker. Rejs rundt i Danmark og find inspiration på afventer.dk, hvor du også finder gode artikler om, hvor du kan købe det rette udstyr, du skal bruge til din aktive ferie.

Læs mere hos Afventer.dk

På Afventer.dk kan du finde gode artikler om fritid, kultur og ferie. Hvis du har en hobby eller måske leder efter en ny en, så kan du finde mange blogindlæg om, hvor man finder hobbyartikler billigt på internettet. At brygge sin egen øl derhjemme er en ny trend i Danmark, som er kommet i kølvandet på det boom af mikrobryggerier og specialøl, som vi har oplevet i løbet af de sidste ti-femten år. Du kan brygge dine egne øl derhjemme som en fritidsbeskæftigelse, og det er da stilet at kunne servere hjemmebrygget øl, når vennerne kommer over til middag. På hjemmesiden vil du også kunne finde info og kreative hobbyer, så hvis du fx maler, strikker, laver smykker eller noget lignende, så kan siden være god for dig at kende til. Du vil helt sikkert elske at udfordre dig selv med nye kreative hobbyer og det fællesskab og den kultur, som følger med.