Danmarks største online rejsemagasin

Rejsemagasinet RejsRejsRejs.dk er Danmarks største online rejsemagasin. I rejsemagasinet får du serveret gratis rejsetips, inspiration, tilbud, konkurrencer og meget andet. Indholdet bliver leveret af passionerede og erfarne rejseeksperter. I vores aktive rejsefællesskab finder du også artikler, rejseblogs, guides, webshop og foredrag, som passer til din rejsesøgen. Hos RejsRejsRejs har vi derfor samlet alt om rejser på vores kanaler for din skyld. Vi er klar til at dele vores viden med dig, som elsker at rejse, uanset om du bliver hjemme eller bare tænker “flyt til udlandet.”

 

Få mere ud af dine rejser

Læs vores detaljerede insiderguides, hvor du kan blive klogere på dit næste rejsemål. Er du mere til korte skriverier, kan du finde vores hurtig-læste introduktioner til lande og seværdigheder verden over. Men er du mere til sjove og kække input, kan du på rejsemagasinets hjemmeside finde temaet rejsesjov, hvor vi hylder de små fornøjeligheder der er forbundet med at rejse.

 

Før, under og efter rejsen

Dit rejseeventyr starter ikke først i lufthavnen. Det starter allerede den dag, du beslutter dig for, at din rejsedrøm skal blive til virkelighed. Det er her, rejsemagasinet RejsRejsRejs giver dig et forspring på dit rejseeventyr, før du tager mod lufthavnen. Her på redaktionen elsker vi at forberede os på kommende rejser, opdage nye interesser, mens vi er på rejsen, som vi kan dele med dig, og også nyde de flotte rejsebilleder efter rejsen er endt.

 

Gå på opdagelse i Danmark som turist

Hvor drømmer du om at rejse hen? Siden foråret 2020 er det ikke kun de sydlige destinationer, som har været på listen over danskernes rejsemål. Nu er der større bud om de danske øer, og man behøver derfor ikke slæbe hele familien med i lufthavnen klokken fire om morgenen for at nå sit fly til Spanien klokken syv. Situationen har ændret sig en del det sidste års tid under corona-pandemien, og vi strømmer alle sammen mod øer som Læsø, Anholt, Christiansø og Samsø.

 

 

Forventninger til 2022 – forbered nu og rejs snart

Også i 2021 er vi ramt af nedlukninger. Du skal måske tænke i samme baner som i 2020, og måske står Danmark igen i år på listen over feriedestinationer til sommerferien. Men når verden for alvor åbner igen, har du sikkert et rejsemål meget langt væk fra Danmark, som du ønsker at besøge. Brug 2021 på at undersøge landet og området og lægge planer. Og lav en inspirationsmappe til din fremtidige rejse i 2022. Brug året til at bygge forventningerne op, og hold fast i din rejsedrøm til vi igen kan komme ud at rejse ordentligt.

Hvis du savner inspiration til, hvordan dette kan gøres, kan du deltage i vores rejsefællesskab på Facebook og finde rejsebilleder fra dit rejsemål på vores Instagram.

 

Klar, parat, rejse-app

Husk at tage alle dine informationer om din rejsedestination med på mobilen. Hent RejsRejsRejs’ app til både iPhone og Android.

Rigtig god rejse, så snart du kan!