England er et skønt land og ideelt som feriedestination for danskere. Der findes mange måder at feriere i England på, men én af de absolut bedste er ved at tage på kør selv ferie.

At kunne køre rundt i bil giver en enorm mængde frihed og du er ikke afhængig af offentlig transport og afgangstidspunker, som kan være stressende og svære at koordinere. Sørg blot for at have din forsikring i orden, så du er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Kør i din egen bil eller brug en udledningsbil

Hvis du selv er bilejer, er det nemt og ligetil at bruge den som transportmiddel. Du kan tage færgen til England eller kører gennem tunellen fra Frankrig til England. Det er dog ikke sikkert, at du har dig egen en bil. Derfor kan det være en rigtig god løsning at leje en i stedet. Hvis du leder efter udlejningsbiler, skal du kigge på Autoprios hjemmeside.

Det kan også være, at du bare ikke har lyst til at skulle transportere en bil hele vejen til England. Du sparer tid ved at tage flyveren og det er også muligt at leje en bil, når du kommer til UK.

Det kan du for eksempel læsere mere om her: https://www.autoprio.dk/da-storbritannien-nationen-england/.

Hvad skal du se?

Der er rigtig mange ting at se i England, så det er en god idé at undersøge det, inden du tager afsted. Det kan være du vil begrænse dig til ét enkelt område eller køre England tyndt i bil. Hvad end du vælger, får du her nogle idéer til, hvad du skal se og opleve på din kør selv ferie:

  • Det er oplagt at besøge London, når nu du er i England. Her kan du blandt andet opleve Tower of London
  • Tag forbi den smukke kystby Brighton i det sydlige England
  • Forbliver du i det sydlige England vil du også kunne opleve en masse flotte slotte og det historiske og sagnomspundne monument Stonehenge
  • Hvis du elsker musik og/eller fodbold, skal du slå et smut forbi Liverpool. Det er hjemsted for The Beatles og fodboldklubben Liverpool, så der er lidt for enhver smag
  • Tag en smuttur til Skotland og se den smukke højlandsnatur og de gamle slotte og borge