Fyn er fin! Det er jo en meget god beskrivelse af Fyn, men Fyn er så meget mere end bare fin. Øen har den perfekte størrelse til at opleve alle de mange kulturelle oplevelser i løbet af en sommerferie. Lad derfor din rejse gå til Fyn og mærk alle afkroge af hjemlandet.

Storby eller landet?

Fyn er et af de få steder i landet, hvor man kan være i centrum af en stor by det ene øjeblik og ude på landet det næste. Fyn er Danmarks hjerte og byder på alverdens oplevelser både indenfor kultur og natur.

Hvis man lejer et sommerhus et sted på øen, kan man vide sig sikker på, at der ikke er langt til noget. Man er aldrig mere end en time væk fra vandet, hvis man gerne vil nyde de danske kyster, så der er også mulighed for en rejse med en masse ligge-timer på stranden.

En rejse til byen

Den største by på Fyn er Odense. Her vil man opleve en idyllisk sommerstemning. Folk går ude på gaderne til sent om aftenen, café- og barlivet trives i nattelivet og butikker holder de mange købeglade kunder tilfredse i løbet af dagen.

Roen sænker sig på en anden måde i denne store fynske by, og man vil opleve, at fynboerne har sat tempoet helt ned. I den lokale park vil man se mennesker samles og hygge til langt ud på aftenen. Der er altid plads til én mere i parken, alle er velkomne. Folk sidder som regel og hygger sig med venner og familie enten med et glas vin eller nogle gode spil.

Oplev den skønne natur

Hvis man derimod er mere til natur, så er Sydfyn et af de smukkeste steder i Danmark. Her er der intet stress og jag. En sommerferie i det sydfynske kunne lige så godt have været en rejse til den franske riviera.

Noget der kan anbefales, er da også restauranterne på Fyn. Man vil opleve, at det ikke kun er storbyerne, som ligger inde med kogekunsten, men også udkanten. Prøv f.eks. en restaurant i Faaborg på din rejse ned til nogle af de mange aktiviteter, man kan hygge sig med i sin sommerferie.

En god aktivitet er blandt andet det sydfynske ø-hop. Her ”hopper” man på en færge og ser alle de mange små øer, som befinder sig her. Mange vælger også at sejle ned til dette område og nyde udsigten til havs, fordi det er så smukt.

Det er helt sikkert et besøg værd, når nu sommerferien skal være i Danmark. En ferie i Danmark er en fantastisk måde at få set sit land på og samtidig få stresset ned fra det hektiske hverdagsliv.

Det vil ikke bare betale sig på den korte bane, men også på sigt.